KAVAKLIDERE’DE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kapatılan Belde Belediyelerinden Kavaklıdere Mahallesi Cadde ve Sokakları kilit parke taş kaplı yollarında oluşan bozulmalar nedeni ile Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçilerince yenileme ve tamirat çalışmaları başlatıldı;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Kapatılan Belde Belediyelerinden Kavaklıdere Mahallesinin merkez mahalleler gibi eşit hizmet alımı için Belde belediyesinin var olduğu dönemde aldığı hizmetin aynını alması gerekliliği düşüncesini sürdürmekteyiz. Kavaklıdere Mahallemizin Cadde ve Sokaklarındaki yollar Kilit parke taş kaplı, Bu yollarımızda kullanım koşullarından dolayı bozulmalar nedeni ile yollarımızdaki bozuk alanlarda yenileriyle değişimi ve tamiratlarını gerçekleştirdik” dedi.

kilit_parke_calismasi-1kilit_parke_calismasi-2kilit_parke_calismasi-3