Karaçoban'dan Salı Pazarı Esnafına Müjde!

Karaçoban'dan Salı Pazarı esnafına müjde!

Alaşehir Belediyesi'nden Salı Pazarı esnafına müjdeli haber. Belediye Yönetimi, kapalı pazar yerinin çatılarını komple yenileme kararı aldı. Bu ay içerisinde çalışmaların başlayacağı ve kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. Edinilen bilgiye göre pazaryerinin mevcut çatısı tamamen çözülerek yerine polimer ve polikarbonat çatı yapılacak.

Alaşehir Belediyesi, Pazaryeri’nin üzerini kapatıyor. Yaklaşık 500 esnafın satış yaptığı Salı Pazaryeri'nin çatısını yenileyecek olan belediye, köylü pazaryerindeki balıkçı esnafını da yukarıya taşımaya hazırlanıyor. Pazaryerinde önümüzdeki günlerde başlatılacak çalışmalarla pazaryerinin çatısı komple yenilenecek. Edinilen bilgiye göre pazaryerinin mevcut çatısı tamamen çözülerek yerine polimer ve polikarbonat çatı yapılacak.

KARAÇOBAN: İNSAN ODAKLI HİZMET ANLAYIŞIMIZ SÜRÜYOR

Görevde bulunduğu 34 ay boyunca insan odaklı hizmet anlayışlarının devam ettiğini anımsatan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, pazaryerindeki çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi; “Pazaryerimizin eskiyen çatısını yenileme kararı aldık. Bu kapsamda eskiyen çatıyı kaldırarak yerine polimer ve polikarbonat çatı yapacağız. Çalışmalarımız bu ay içinde başlayacak. 200 bin TL'ye mal olacak olan bu çalışmanın pazaryerimizi hem görsel hem de işlevsel açıdan daha modern bir hale getireceğine inanıyoruz. Ayrıca köylü pazarında satış yapan balıkçı esnafımızı da merkez pazaryerine taşıyacağız.”