Karaçoban, “Sosyal Barışı Arttırmayı Hedefliyoruz”

Alaşehir Belediyesi’nin sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği arttırdığını ve yardımlaşma duygusunu pekiştirdiğini söyledi. Belediye’nin özel gün ve haftalara dâhil olduğunu da hatırlatan Karaçoban, geride kalan ayda özel gün ve haftaların muhataplarının günlerini de tekrar kutladı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, özel gün ve haftalarla dolu bir ayı daha geride bıraktıklarını belirterek, gün ve haftaların muhataplarının bu özel günlerini tekrar kutladığını ve beraberce nice özel günlerde birlikte olmayı temenni ettiğini söyledi. Nisan ve Mayıs ayında; Kutlu Doğum, Anneler Günü, Hemşeriler Günü ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı gibi birçok özel günün olduğunu hatırlatan Karaçoban, “Bu özel günlerde belediye olarak çeşitli etkinlikler düzenleyerek katkı sağlamayı hedefledik. Bu günlerde muhataplarla ve halkımızla iç içe birlikte olmaya gayret ettik.”dedi.

Karaçoban, açıklamasını devamında “Alaşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklere önem vererek, sosyal belediyeciliği ön planda tutmayı amaçlıyor. Birlik ve beraberliğin tesisinde önemli bir yere sahip olan gün ve haftalarda belediye olarak desteklemeyi ve dolayısıyla sosyal barışı arttırmayı hedefliyoruz.”şeklinde konuştu.