Karaçoban: Biz, Emanete Hıyanet Etmeyiz

ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. GÖKAHAN KARAÇOBAN, BAZI ÇEVRELERİN BELEDİYENİN ÇALIŞMALARINDAN RAHATSIZ OLDUĞNU BELİRTEREK, YAPILAN HİZMETLERE İFTİRA ATILDĞINI SÖYLEDİ. VE EKLEDİ; “HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ.” Karaçoban: Biz, emanete hıyanet etmeyiz Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, son günlerde ortaya atılan ‘Belediye’nin bozuk yollar dururken, düzgün yollarda çalışma yapıyor’ rivayetlerine sert tepki gösterdi. Karaçoban yaptığı açıklamada, “Bu söylentileri çıkaranları öncelikle Allah’a havale ediyorum. Bunun neden çıkarıldığını ve ne maksatla yayılmaya çalışıldığını biliyoruz. Biz, emanete hıyanet etmeyiz. Alaşehirliler rahat olsunlar ve bilsinler ki emanetleri emin ellerde.”dedi. Alaşehir’de bazı çevrelerin belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı rahatsız olduğunu belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Güya belediye bozuk yollar dururken, düzgün yollarda çalışma yapıyormuş. Bu koskoca bir yalan ve bize atılan büyük bir iftiradır. El insaf diyorum. Son 1 yıldır ne gündüzümüz belli ne de gecemiz. Biz bunun ne maksatla çıkarıldığının ve neyin amaçlandığının farkındayız. Alaşehirlilerin bunlara itibar etmediğini ve etmeyeceğini de biliyoruz. Zira yapılan hizmetler ortadadır. Bizim gelecek kaygımız yok. Telaşa mahalde gerek yok. Biz, Alaşehir ve Alaşehirlilere hizmet etmeye ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.”şeklinde konuştu. KARAÇOBAN: BU YALANI ÇIKARANLARI ALLAH’A HAVALE DİYORUM Yapılan çalışmaları gölgelemek ve bulanık sularda balık avlamak isteyen kötü niyetli insanların her dönemde olduğu gibi yine iş başında olduğunu dile getiren Başkan Karaçoban, açıklamasının devamında şunları söyledi: “Bu yalanı çıkaranları Allah’a havale diyorum. Her dönemde münafıklık olmuştur ve var olmaya devam edecektir. Alaşehir belediyesi olarak 28 yıldır hiçbir şey yapılmayan yollardan başladık çalışmaya. Önce mali disiplini sağladık. Plan ve program çerçevesinde çalışmalara başladık. Belediyenin bu çalışması bazılarını rahatsız etti. Baktılar ki çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor yolunu alıyor. Başladılar yalan dolana iftiralara. Bizim gelecek kaygımız yok. Rahat olun beyler! Biz, Alaşehirlilere hizmet etmeye devam edeceğiz. Alaşehirliler rahat olsunlar ve bilsinler ki emanetleri emin ellerde.” “HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ” “Alaşehir için hizmetlerimiz devam ediyor. Hizmetin siyaseti olmaz. Biz ayrım yapmadan öncelik sırasına göre, Alaşehirliye hizmet etmeye çalışıyoruz. Yaptığımız işler üzerinden de ‘ilm-i siyaset’ yapmıyoruz yapılmasını da tasvip etmiyoruz.”şeklinde konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehirlilerin parsını layık ve liyakatli yerlerde kullanmaya özen gösterdiklerini belirtti. Karaçoban, hiçbir zaman yaptıkları hizmet üzerinden siyaset yapmadıklarını, yapanları da hiçbir zaman tasvip etmediklerini de sözlerine ekledi.