Karacalar Mahallesinde Gölet Temizleme Çalışmaları Başladı

Alaşehir Belediyesi hayvan içme suyu göletlerinde temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda kırsal mahallelerimizden Karacalar Mahallesindeki hayvan içme suyu göletini temizleme çalışmaları başladı.

Kırsal alanda üreticilere önemli destekler sağlayan Alaşehir Belediyesi, hayvan üreticilerinin de yüzünü güldürüyor. Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından, belediyeye ait arazide üretilen sudan otu bitkisini ihtiyaç duyulan mahallelerde dağıtan Alaşehir Belediyesi,hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız için, hayvanlarının sulama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan gölette temizlik çalışmalarına başladı.

Karacalar Mahallesi sakinleri belediye ekiplerine çok teşekkür ederiz.Bizlere hibe ettiği yem bitkisinin yanı sıra bu gölet temizliği bizleri ihya etti.Başta Gökhan başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederiz dediler.