Ilıca Mahallemizde Sathi Yol Kaplama Çalışması Yapılacak

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ilıca mahallesi küme evleri sathi kaplama çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren ekipler ilçe genelinde bozuk yolları onarmanın yanı sıra yeni yollar açarak da ulaşımı kolaylaştırıyor.                                                  Gün geçtikçe genişleyen iş makinesi filosu ile ilçe sınırları içerisinde yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden eksiksiz yararlanması için çalışmalarımızı sürdüyoruz. Vatandaşlarımızdan en çok talep yollarımız için geliyor. Yol ekiplerimiz de gece gündüz demeden sorumluluk alanımız içerisinde bozuk yol bırakmamak için büyük bir gayretle çalışıyorlar.