Horzumkeserler Mahallesinde 3 Kmlik Yol Çalışması

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Horzumkeserler Mahallesinde 3 kmlik yol düzenleme ve genişletme çalışmaları yapıyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Horzumkeserler Mahallesinde yıllardır kanayan bir yara haline gelen dar yolları genişletme çalışması başlattı. İlçe genelinde çalışmalarını dört koldan yürüten Alaşehir Belediyesi, çalışmalarında hız kesmiyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Alaşehir Belediyesi olarak halkımızın rahat etmesi için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz.Vatandaşlarımızın nerede olursa olsun hizmet ihtiyacı varsa belediye olarak her yere yetişmeye çalıştıklarını ve insanların mutluluğu için her yere hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Alaşehir Belediyesi olarak ilkelerinin “nerede insan orada hizmet” olduğunu vurgulayan Başkan Karaçoban, belediye olarak son derece önemli hizmetlere imza atıyoruz fakat yeni büyükşehir yasası ile sınırlarımız devasa bir şekilde büyüdü. Her yerde hizmet eksiği bulunmaktadır. Her yere yetişmeye gayret ediyoruz. Şu ana kadar hizmet tempomuz iyi durumda. Bundan sonra da aynı tempoda hizmet üretmeye, halkımızı rahatlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Genişletme çalışması yapılan yolu genelde köylülerin ve çiftçilerin kullandığı ve bu durumdan yıllardır şikâyetçi olunduğu belirtilen açıklamada, Alaşehir  Belediyesinin bu tür acil sorunlara öncelik vermeye devam edeceği kaydedildi.