Horzumalayaka Mahallesinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında Horzumalayaka mahallesinde  stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Alaşehir  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını, hummalı şekilde sürdürüyor. Kilitli beton parke döşeme, stabilize yol yapımı ve yeni yol açma çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını bir bir tamamlayarak, yeni yolları Alaşehir  halkının hizmetine sunuyor.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Alaşehir  Belediye Başkanı  Dr. Gökhan  Karaçoban, yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Alaşehir Belediyesi olarak kırsal ve merkez ayrımı yapmaksızın vatandaşlarımızın yaşamını iyileştirme adına kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında mahallelerimizde sokakları yenileme çalışması ile stabilize yol ağını geliştiriyoruz,ekiplerimiz ilçemizin farklı noktalarında aynı anda çalışıyor.Belediyenin imkanları ölçüsünde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz’’ dedi.