Horzumalayaka Mahallesinde Vatandaş Çalışmalardan Memnun

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kırsal mahallerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Belediye ekipleri, Horzumalayaka Mahallesinde  taş duvar çalışmalarına başladı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarına devam eden Alaşehir Belediyesi, çalışmalarına Horzumalayaka Mahallesinde devam ediyor.Belediye ekipleri, düğün salonu çevresinde 100 m uzunluğundaki taş duvar çalışmalarına başladı.

Horzumalayaka Mahallesine Düğün Salonu

Alaşehir Belediyesi tarafından Horzumalayaka Mahallesinde yapılan düğün salonu mahalle sakinlerinden tam not aldı.İlçemizin bir çok noktasında aynı anda çalışan Alaşehir Belediyesi,Horzumalayaka Mahallesindeki düğün salonu çalışmalarını tamamladı.Kısa süre içerisinde vatandaşlarımıza hizmet verecek olan düğün salonu vatandaşlarımız tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.