Hızla Gelişen ve Değişen Alaşehir

Her şey, hızla gelişen ve değişen Alaşehir için

Alaşehir Belediyesi’nin en aktif birimlerinden olan Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin dört bir tarafında çalışmalarını sürdürüyor. Küçük Sanayi Sitesi ana caddesinin asfaltlama çalışmasını tamamlayan ekipler, Yeni mahalle ve Beşeylül mahallerindeki çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Fen işleri Müdürlüğü ayrıca, Kenan Evren Parkı’nın yürüyüş yollarının asfaltlama çalışmasını da tamamladı.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent merkezinde yürüttüğü altyapı ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2013 yılının asfalt sezonuna da hızlı girdiklerini belirten Fen İşleri Müdürü Muammer İbişoğlu, 1 ay içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İbişoğlu, “Küçük Sanayi Sitesi’nin ana caddesinin asfaltlama çalışmasını bitirdik. Bu bölgede 4 ana caddenin daha asfaltlaması yapılacak. Ekiplerimiz sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. Beşeylül Mahallesi’nin Kuyucak caddesinin de altyapı ve asfaltlama çalışması tamamlandı.”dedi.

İBİŞOĞLU: KENAN EVREN PARKI YÜRÜYÜŞ YOLLARI DA ASFALTLANDI

Alaşehir’in hızla geliştiğini ve değiştiğini de belirten Fen İşleri Müdürü Muammer İbişoğlu, belediyecilik hizmet ve yatırımlarının buna paralel olarak planlı ve programlı olarak devam ettiğini söyledi. Diğer yapılan hizmetlere de değinen İbişoğlu, “Kenan Evren Parkı’nın yürüyüş yollarının asfalt çalışmaları da tamamlandı. Ilıca mahallesinin güney kısmından yeni hastane kapısının giriş bölümüne kadar olan sahada bütün tratuvar çalışmaları bitirildi. Bu bölgede 2. Kat asfalt çalışması kısa sürede başlayacak. Yeni mahallenin küme evler mevkiinde de asfaltlama ve kaldırım çalışmalarımız sürüyor. “şeklinde konuştu.

“FATİH VE HACIBEY MAHALLELERİNDE ETÜT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI”

İbişoğlu, KENT MEYDANI PROJESİ kapsamında Cumhuriyet Meydanı ile kesişen yol ağlarında altyapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü de hatırlattı. İstasyon bölgesindeki altyapı çalışmalarının tamamlanır tamamlanmaz, etüt çalışmalarının bittiği Fatih ve Hacıbay mahallerine ağırlık verileceğini de ifade eden İbişoğlu, şunları söyledi;

“İstasyon bölgesindeki çalışmalar neticelenince etüt çalışmalarının tamamlandığı Hacıbey ve Fatih mahallerine de ekip olarak girilecek. Bu bölgelerde ikamet eden Alaşehirlilerden biraz daha sabır istiyoruz. Söz konusu mahallerimiz de en kısa zamanda belediyecilik hizmetleriyle tanışacaklar. Bu güne kadar gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı da tüm Alaşehirlilere teşekkür ediyoruz.”