Hasta Nakil Araçlarımız 523 Vatandaşımıza Hizmet Verdi

Alaşehir halkına kaliteli bir yaşam getirmeyi amaçlayan Alaşehir Belediyesi 2 adet hasta nakil aracı ile 2017 yılında 523 hastanın naklini gerçekleştirerek vatandaşlarımıza hizmet verdi.

Alaşehir Belediyesine ait hasta nakil araçları   87 mahallemizde tamamen ücretsiz nakil hizmeti veriyor. 2017 Yılının Ocak ayından  bugüne kadar 523 hastanın şehir içi ve şehir dışı nakilleri yapıldı. Alaşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru  sonucu yönlendirilen hasta nakil aracı vatandaşlarımıza  ulaşıyor.

Alaşehir Belediyesinin hasta vatandaşlara randevu aldıkları sağlık kuruluşlarına gidiş ve gelişlerinde yaşadıkları sıkıntıları çözmek amacı ile verdiği nakil hizmeti vatandaşın memnuniyetini kazanmaya devam ediyor.