Halkın Adamı Başkan Karaçoban Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, haftalık oğlan mahalle gezilerine Subaşı Mahallesiyle devam ediyor. Sorunlara yerinde çözüm hedefi ile çalışmalar yapan Alaşehir  Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilçede bulunan 87mahalleyi tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Onların beklenti, talep ve sorunlarını yaşadıkları mahallelerde dinleyerek çözüm üreten Başkan Karaçoban Subaşı  Mahallesini  ziyaret etti. İnceleme sırasında Meclis üyemiz Hasan Alıcı ve Sarıgöl Sulama birliği Başkanı Halil Kara’da vardı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban: ”Birim amirlerimizle birlikte Subaşı  Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda mahallemizde vatandaşlarımızın rahat bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla sorunları not aldık, çalışmalara başlayacağız.Çözüm yolarını vatandaşlarımızla birlikte tartışıp bu sorunları çözüme kavuşturacağız her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.” dedi.