Halkın Adamı Başkan Karaçoban'a 1000 Rakımlık Çarıktekke 'de Sevgi Seli

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, olağan mahalle ziyaretlerinde Çarıktekke,Yeşilyurt ve Belenyaka Mahallelerini ziyaret etti ve çalışmaları yerinde inceledi.

Eğitime Desteğimiz Devam Edecek

Mahalle ziyaretlerinin ilk durağı Yeşilyurt Mahallesi olan  Başkan Karaçoban  Yeşilyurt İlkokulunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve öğrencilerle sohbet etti. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağıya yenilenen okul öğrenci ve velilerden tam not aldı.Yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını dile getiren okul müdürü ve öğretmenleri Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban'a çok teşekkür etti. Eskiden öğrencilerin okul sonrasında okula uğramadıklarını ama yapılan çalışmalardan sonra okul sonrasında bile okula gezmeye geldiklerini belirten Okul Müdürü Barış Özdemir Başkan Karaçoban'a minnettar olduklarını belirtti.

Çalışmalar Yeşilyurt Ortaokuluyla Devam Edecek

Eğitime olan katkılaryıla hekesin gönlünde taht kuran Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, İlkokuldan sonra Yeşilyurt Ortaokuluna da ziyarette bulundu.Okulda yapılacak çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Karaçoban, vatandaşlarla sohbet etti.

50 Yıllık Sorunu Çözüme Kavuştu

Mahalle ziyaretlerine 50 yıldır yol sorunu olan Çarıktekke Mahallesiyle devam eden Başkanımız Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyesiyle ortaklaşa yapılan 12kmlik asfalt çalışmasını yerinde inceledi.Çarıktekke Mahallesindeki vatandaşlarımızla çay içip sohbet eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban,vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinledi.

Belenyaka Mahallesine Dev Hizmet

Başkan Karaçoban, alt yapı çalışmaları MASKİ tarafından tamamlanan , üst yapı çalışmaları da Alaşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılan  toplamda 40.000 m2lik kilit parke çalışmasını yerinde inceledi.Belenyaka Mahalle sakinleriyle yapılan çalışmaları inceleyen ve vatandaşlarımızla sohbet eden Başkan Karaçoban, vatandaşlarımızdan tam not aldı.