Hacıbey Mahallesi'nde Yol Açma Çalışmaları Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yeni yol açma çalışmaları Hacıbey Mahallesi'de yeni mezar yolu çalışmaları devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma ve asfaltlama çalışmalarına hız vererek hizmet atağını sürdürüyor. Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Alaşehir'in  gelişimine de katkı sağlıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ve şehirlerin hizmetlerle geliştiğini kaydeden  Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Hacıbey bölgesinin yapılaşma bakımından hızla geliştiğini belirterek; “Alaşehir'de yaşamının kolaylaştırılması için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Yeni açmış olduğumuz imara uygun yollarımızın ilimize, mahallemizdeki yeni mezar yolu hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.