Haberin Kaynağı Alaşehir'in Sesi

HABERİN KAYNAĞINDAN, ALAŞEHİR’İN SESİNİ SİZLERE GETİRDİK;

Haberiniz olsun istedik, Haberlerimizle size geldik. Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesi aylık faaliyetlerini sürdüren Alaşehir’in Sesi adlı Belediye gazetesinin yayın tarihinden bu yana sürekli olarak siz değerli okurlarımıza ulaşması için yoğun bir gayret içerisinde olduk.

31 Mart yerel Seçimlerinden bu yana 87 Mahalleli bir İlçenin en ücra noktasına kadar ulaşmasını sağladık. Sizler Bize konuk olduğunuz gibi bizlerde sizlere aylık olarak konuk olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Alaşehir Belediyesine ait yapılan ve yapılacak tüm programlarını anlattık ve anlatıyoruz. Görsel resimler ve mimari çizimlerimiz yeniden yazılan Alaşehir’i; Alaşehir’in Sesini bir nebzede olsa sizlerle anlam katacağımızdan dolayı aktarıyor olacağız. Bizlere gösterdiğiniz tahammül ve ilgiden dolayı Basın grubu olarak yürekten teşekkür ediyoruz.

gazete (1)gazete (2)gazete (3)gazete (4)gazete (6)gazete (7)