GÜVENLİ BİR GELECEĞE ATILAN MİNİK, DEV ADIMLAR

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz genelinde de yaşanılan, insandan kaynaklanan trafik sorunlarını en aza indirmek için Alaşehir Belediyesi tarafından  inşa edilen “Trafik Eğitim Parkı”nın bu sefer ki konukları anaokulu öğrencileri oldu.

Trafik şuurunun erken yaşlardan itibaren zihinlere yerleştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü ile Alaşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Zabıta Müdürlüğünce organize edilen “Trafik Bilincini Artırmak ve Farkındalık Yaratmak Amaçlı” eğitimlere bu yıl anaokulu öğrencilerinden başlanıldı.

Trafikte yaşanılan bu sıkıntıları asgariye indirgeyerek toplumun tüm paydaşlarını çözüme ortak etmek için eğitime öncelik verdiklerini ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “Özellikle 3 ve 6 yaş arasında ki çocuklarımızın geleceğimizi inşa edecek en önemli yapı taşları olduğunun bilinciyle hareket edildiğinin” altını çizerek, bu yaşlardan itibaren onlara vereceğimiz eğitimler sayesinde minik yavrularımıza kazandırdığımız kurallara uyma alışkanlıkları, güvenli bir gelecek için garanti edilebilecek en önemli teminat olacaktır.” Dedi.