Gümüşçay Mahallesi Yol Yapım Çalışması

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Merkez ve kırsal ayırımı yapmayan Alaşehir Belediyesi, vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Alaşehir  Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ‘ın  “Bozuk yolu olmayan bir Alaşehir”  söylemi ekipler tarafından hayata geçiriliyor. Kırsal mahallelerde çalışmalarını  yürüten Fen İşleri müdürlüğü ekipleri vatandaşın da takdirini topluyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde bulunan Gümüşçay Mahallesinde  üst yapı çalışması başlattı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kırsalda yaptığı hummalı çalışma, bölge halkının da takdirini topluyor.

yol_calismasi (1)yol_calismasi (2)yol_calismasi (3)