Gökhan Başkandan Allah Bir Değil Bin Kere Allah Razı Olsun

Temel belediyeciliğin yanında sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini veren Alaşehir Belediyesi,94 yaşındaki Fatma nineye tekerlekli sandalye hediye etti.

Sarısu Mahallesi Sümer Oral Caddesinde ikamet eden 94 yaşındaki Fatma Kaya isimli vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:"Engelsiz bir Alaşehir  hedefliyor  ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarımıza  hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz.”dedi.Tekerlekli sandalyeyi Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban adına Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa verdi.

"Gökhan Başkandan Allah Bir değil Bin Kere Allah Razı Olsun"

Fatma ninenin kızı Ümmü Zengin şunları söyledi:" Annem 94 yaşında, ayaklarından çok rahatsız, doktora götürmekte zorlanıyorduk.Sağ olsun Gökhan Başkanımızdan bize bu tekerlekli sandalyeyi hediye etti.Allah bir değil bin kere Gökhan Başkanımızdan razı olsun." dedi.