Galericiler Sitesinde Kilit Parke Çalışmaları

Alaşehir Belediyesi ilçemiz  genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekiplerinin dur durak bilmeden gösterdikleri çalışma performansıyla Alaşehir'deki  eksikler giderilmeye devam ediyor.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde kilit parke çalışmalarına devam ediyor.Fen İşleri ekipleri, galericiler sitesindeki kilit parke çalışmalarına devam ediyor.Bölge ve mahalle ayrımı yapmayan Alaşehir Belediyesi, merkez mahallelerdeki hizmetleri, kırsal mahallelere de götürüyor.

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Alaşehir  Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban, yaptığı açıklamada, belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne  bağlı ekiplerin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmalarının ara vermeden devam ettiğini belirtti. Başkan Karaçoban, ihtiyacı olan tüm mahalleler de kilitli parke taşı döşenme çalışmalarına başlanılacaktır. Başkan Karaçoban, yapılan çalışmaların tam anlamıyla bitmesinden sonra ilçemizin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyerek, “Bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bu yüzden çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.