FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARINI  HIZLANDIRDI

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yeniköy Mahallesinde asfalt yama çalışmalarını sürdürmektedir. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kent genelinde sürdürdüğü yol yapım çalışmalarına devam ederken bozulmuş yollarda da tadilat işlerini yapıyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çeşitli sebeplerden dolayı bozulan yollarda da yama çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak yol tadilat işlerinde, Yeniköy Mahallesinde   asfalt yama yapan ekipler şehir genelinde çeşitli nedenlerle bozulmuş olan yollarda yama işlerine devam ediyor. Yol yapım ve ihtiyaç duyulan bölgelerde açılan yeni imar yollarıyla, yaya ve araç trafik akışını rahatlatan Alaşehir  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım yapımı, parke taş döşemeden bordür kaplamaya kadar her alanda çalışmalar yapıyor. Planlamada öncelik isteyen bölgelerde çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar, kentte hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor. Birçok mahallede cadde ve sokaklarda bozulan yolların asfalt yama ile onarım çalışmaları devam ederken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

calismalar_hizlandirildi (1)calismalar_hizlandirildi (2)calismalar_hizlandirildi (3)calismalar_hizlandirildi (4)