Fen İşleri Kurtuluş Mahallesinde Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

İlçemizin dört bir yanında hummalı çalışmalarına ara vermeden devam Alaşehir Belediyesi, çalışmalarıyla vatandaşlarımızın takdirini topluyor.Fen işleri ekipleri,  Kurtuluş Mahallesi ve Adliye Binası çevresinde çalışmalarını tamamladı.

Alaşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Alaşehir'de  yolların bozuk satıhlarında asfalt yama çalışması sürdürülüyor.ilçe genelinde  sürdürülen yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri yolların bozulan kısımlarında düzenlemelerde bulunuyor.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kurtuluş Mahallesi ve Adliye Binasında çalışmalarını tamamladı.Fen İşleri ekipleri,  Kurtuluş Mahallesinde asfalt yama  çalışması yaparken diğer ekip  Alaşehir Adliye Binasında çevresinde bordür çalışması yapıyor.