Fen İşleri Çalışıyor Mahalleler Yenileniyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehrimizin dört bir yanında hummalı çalışmalarına devam ediyor.Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Şeyhsinan ve Kemaliye Mahallesinde çalışmalarına devam ediyor.

Kemaliye Mahallesine Rotmiks

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince günlük düzenli olarak rotmiks (asfalt yama) tamiratları yapılmaktadır. Ekiplerimiz her gün şehir içinde düzenli olarak yol kontrolleri yapmak suretiyle yolların bozulan, deforma olan kısımlarında rotmiks çalışmaları ile sorunları gidermektedir.

Şeyhsinan Mahallesinde Boyama İşlemi Devam ediyor

Alaşehir Belediyesi, Şeyhsinan Mahallesinde yaptığı çalışmalarla vatandaşlarımızdan tam not aldı.Fen İşleri ekipleri, Şeyhsinan Mahallesi Tozan Sokakta toplamda 3000 m2lik alanda sıcak asfalt çalışması yaparken, kaldırım boyama işlemleri devam ediyor.