Engelli Vatandaşımız İstedi Başkan Karaçoban Yerine Getirdi

Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatlarıyla çalışmalarına devam eden ekipler, engelli vatandaşımızın isteğini hemen yerine getirdi.

Beş Eylül Mahallesi Bahçelerbaşı Sokakta oturan Cevriye Özen isimli vatandaşımız, evinin önüne engelli rampası yapılması için Alaşehir Belediyesine başvurdu.Başvuru sonucunda  hemen harekete geçen  Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşımızın evinin önüne engelli rampası yaptı.

Konuyla İlgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:" Alaşehir  Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın yaşama sevinçlerini kaybetmeden, üretken, aktif bireyler olarak toplumsal hayatta rol almalarını ve güçlerini kullanabilmelerini sağlayacak önlem ve düzenlemelerin hayata geçirilmesi konusu üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız." dedi