Emlak, Çevre Temizlik,İlan Reklam Vergisinde Son Gün 31 Mayıs

Alaşehir’de Emlak ,Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisinde 1. taksit ödemelerinin başladı ve 31 Mayıs 2017 Çarşamba gününe kadar devam edecek. Ayrıca yapılandırılan vergi borçlarının 2. Taksit ödemelerinin 31 Mayıs tarihinde sona ereceğini unutmayalım. Başkan KARAÇOBAN "Vatandaşların kendilerine bir kez daha tanınan bu hakkı kaybetmemeleri konusunda tavsiyede bulundu." Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan KARAÇOBAN, Emlak,Çevre Temizlik,İlan Reklam Vergisi 1. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak, mükelleflerimizin ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmada bulundu. Vatandaşlarımıza Belediyemiz internet sitesi üzerinden e-belediye uygulamalarında kredi kartıyla veya belediye veznelerinden ödeme kolaylıkları sunuyoruz.

“HERHANGİ BİR YOĞUNLUK YAŞANMAMASI İÇİN SON GÜNE KALMAMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ”

Vatandaşın ödediği vergileri hizmet olarak geri verdiklerini dile getiren KARAÇOBAN, “Konutların emlak, iş yerlerinin çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin 1. taksit ödemeleri Mayıs ayında yapılıyor. Vergi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için vatandaşlarımızın 31 Mayıs 2017 Çarşamba gününe kadar vergilerini ödemelerini ve son güne kalmamalarını tavsiye ediyoruz.” şeklinde konuştu.