Ekiplerimiz Her Daim Görevinin Başında

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü merkez ve tüm mahallelerin tamamında farklı nitelikteki çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor.Alaşehir Belediyesi ekipleri, gece saatlerinde de çalışmalarını mesai saati gözetmeksizin zamanla yarışarak tamamlamanın gayreti içinde çalışmaları sürdürüyor.

Alaşehir Belediyesi’nin mahallelerimiz için ürettiği ve hayata geçirmek için çalışmalarına başladığı bütün projelerin tamamlanması için adeta günün her saatinde çalışmalara devam edileceğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban  belediyelerin birçok hizmeti sadece mesai saatlerinde değil gece gündüz çalışarak üretmeleri gerektiğini hatırlattı. Başkan Karaçoban, hizmette sınır yoksa bu hizmetleri üretmek için zamanda da sınır tanımayacaklarını ve halka hizmetleri en kısa sürede sunma  ilkesiyle hareket ettiklerini ifade etti. “Hepimiz Alaşehir'i geleceğe taşımak için bir araya gelen büyük bir ailenin mensuplarıyız. Amaçlarımız da istikametimiz de aynı. Alaşehir için büyük hedeflerimiz var. Sizlerin özverili çalışmalarınızla Alaşehir'imiz daha güzel, daha yaşanılabilir bir kent olacak diyerek görev yapan personeline teşekkür etti.”