Doğaya Verdiğimiz Önem Hiç Bitmeden Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Ekipleri, ilçedeki ağaçların budama ve bakım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederek  başlattığı ağaç budama çalışmalarıyla bölge genelinde yer alan ağaçların rahat nefes almalarına olanak sağlıyor.

Park ve Bahçeler ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, ağaçların yere sarkan dallarının temizlenmesinin yanı sıra, kuruyan ve tehlike arz eden ağaçların da budanarak bakımları yapılıyor..Ağaçların gelişimlerini kuvvetlendirip, sağlıklı kılmak, form vermek ve çiçeklenmenin miktar ve kalitesini yükseltmek için Kasım ve Nisan ayı boyunca yoğun olarak gerçekleşen budama işlemlerinde; kuru ağaç, elektrik tellerine uzanan, araç ile vatandaşların geçişini engelleyen dallar için gerekli işlemler yapılıyor. Bunların dışında bakım budamaları da yapılıyor. Budanan ağaçlardan elde edilen odunlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.