Delemenler Mahallesinde Sathi Kaplama Çalışmaları Başladı

Alaşehir  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Delemenler  Mahallesinde toplamda 5 kmlik yolun 2. Kat sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal ve merkez mahallelerde yolların sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Alaşehir  Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, kalıcı ve çözüm odaklı hizmet anlayışı ile çalıştıklarını kaydetti. Delemenler  Mahallesinde 5 kmlik yolun sathi kaplama çalışmalarının başladığın  kaydeden Başkan Karaçoban, “Çalışmalarını kırsal ve merkez mahallelerimizde aralıksız sürdüren ekiplerimiz hızlı ve süratli bir şekilde çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Yapılan çalışmalarımızı yakından takip ediyoruz.Yaptığımız çalışmalar vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.