Daha Temiz Bir Alaşehir İçin Çalışıyoruz

Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak hizmetlerimizi yaparken; Hizmette ve Kalitede öncü Belediye olma ilkesinden hareketle İlçe insanımızın Refah, Huzur ve güven içerisinde yaşamasının temini için gereken çabayı gösteren bir anlayışla hareket etmekteyiz...

Misyon: Görsel ve çevresel kirliliği engelleyerek, temizlik hizmetini İlçemizin modern ve çağdaş belediyecilik anlayışına uygun olarak hizmet vermek ve vatandaşlarımızın sağlıklı temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak.​

Vizyon: Modern şehircilik anlayışına yakışır, en son teknolojinin tüm araç ve gereçlerinden faydalanarak, daima bir adım önde çevre temizliği hizmeti sunmak.

ÇÖP TOPLAMA ÇALIŞMALARI

Alaşehir Belediyesi’ne bağlı Temizlik işleri müdürlüğü olarak 117 kişilik dev kadroyla 87 Mahallemiz genelinde tüm cadde, sokaklarımızdan günlük olarak çöp alımı yapılmaktadır.

Çöp toplama işlemi, 20 adet çöp toplama aracı ile gerçekleştirilmektedir.

7 adet küçük kamyon 8+1 kapasitede 5 adet büyük kamyon 18+1 kapasitede 1 adet büyük kamyon 20+1 kapasite çapında ve 7 adet’e traktörlerimizle Çöp toplama araçlarımıza ek olarak araç parklanmalarından dolayı daralan sokaklara rahatça girebilen ve zamansız çöplerin alımında kullanmak üzere 2 adet çöp taksi ile hizmet verilmektedir.

Ayrıca ana arterlerde görev yapan ring araçlarımız 24 saat boyunca çöp toplama işlemini gerçekleştirerek, yoğunluğun fazla olduğu bu bölgelerde temizlik yönünden ortaya çıkabilecek olumsuzlukların önüne geçmektedir.