DAĞARLAR MAHALLESİ ASMALI MEVKİİNDE GREYDER ÇALIŞTI

KÖY KÜLTÜRÜNÜ YAŞAYAN VE YAŞATAN DAĞARLAR MAHALLESİ ASMALI MEVKİİNDE GREYDER ÇALIŞTI;

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı greyder iş makinesiyle Dağarlar Mahallesi, Asmalı mevkiinden mahalle merkezine kadar olan alanda yolun tabi dokusunu bozmadan düzenleme çalışması yaptı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ 87 Mahalleli ilçemizin en uzak mahallelerinden birisi olan Dağarlar Mahallesi, Asmalı mevkiinde yaşam sürdüren ailelerin merkez Mahalleye ulaşım anlamında kullandıkları patika yolu Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesindeki greyder iş makinesi ile yolun tabi dokusuna bozmadan yol düzenleme çalışması yapıldı. Yaklaşık bin metre mesafede merkeze uzaklığı olan asmalı mevkiindeki yaşayan vatandaşlarımız mahalle merkezine ulaşmak için kullandıkları yolu bölge kültürü açısından da değerlendirdiğimizden dolayı yapısal dokuda fazla oynama yapmadık” dedi.

dagarlar_mahallesi_calisma (1)dagarlar_mahallesi_calisma (2)dagarlar_mahallesi_calisma (3)