Dağarlar Mahallemiz Artık Susuz Kalmayacak

Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Dağarlar Mahallesinde, 1000 dekarlık alanda tarımsal sulama çalışmalarında mutlu sona ulaşıldı.

Dağarlar Mahallesindeki 1000 dekarlık alandaki tarımsal sulama çalışmaları başladı. Alaşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla vatandaşlarımızın yıllardır sıkıntı çektiği su sorunu ortadan kalkacak.

Dağarlar Mahalle muhtarı Süleyman Korkmaz konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: " Köyüm çok dağınık ve kırsal.Köyümüzün gelir düzeyi çok düşük,köyümüzün geçim kaynağı zeytin, kiraz ve hayvancılık.Kırsalda olmamızdan dolayı çok kuraklık çektik su sıkıntısı çektik.Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban, sayesinde 1000 dekarlık bir alanda tarımsal sulama projesi hayata geçmiştir. Başkanımıza mahalle halkım adına  çok teşekkür ediyorum."dedi.

Mahalle sakinlerinde Şakir Sarı ise: " Bu zaman kadar çok su sıkıntısı çektik.Yıllardır bu sıkıntıdan dolayı çok perişan olduk.Su olmadığı için zeytinimizi sulayamıyorduk.Sağ olsun Gökhan Başkanımız onun sayesinde artık su sıkıntısı çekmeyeceğiz.Kendisine çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.