Çocuklar Suyla Değil Hayatlarıyla Oynuyor

Çocuklar suyla değil hayatlarıyla oynuyor

Serinlemek için Kent Meydanı’ndaki süs havuzuna giren küçük yaşta çocuklar adeta hayatlarıyla oynuyor. Belediye yetkilileri, anne-babaların bu konuda önlem almalarını istiyor.

Hava sıcaklıklarının iyice artmasıyla bunalan bazı çocukların serinlemek amacıyla Kent Meydanı’ndaki süs havuzlarına girmeleri korku ve endişeyle izlendi. Sıcaklardan bunalan çocuklar, içinde elektrik tesisatı bulunan Kent Meydanı’ndaki süs havuzuna girerek bir süre havuzda yüzüyor. Çevrede bulunanlar ise korku ve endişeli gözlerle çocukları izlemekle yetiniyor. Kendilerini bekleyen tehlikeden bihaber olan çocuklar bir süre yüzdükten sonra havuzdan çıkıyor.

VATANDAŞLARDAN YETKİLİLERE VE ANNE BABALARA UYARI

Çocukların süs havuzuna girerek yüzmelerini şaşkınlık ve korkuyla izleyen vatandaşlar, belediye ve emniyet yetkililerinin havuzlara girilmesini önlemek amacıyla önlem alınmasını istediler. Havuzdaki fıskiyeler dolayısıyla elektrik çarpması riskine dikkat çeken yetkililer, “Böyle durumlarda belediyeye haber verilmesi istendi. Anne babaların bu konuda dikkatli olmaları gerekiyor. Çocuklarını süs havuzlarına girmemeleri konusunda uyarmalı. Hem bu görsel güzelliğe sahip çıkalım hem de çocuklarımızı koruyalım” şeklinde konuştular.