Çocuklar Okullarına Artık Daha Rahat Gidebilecek

Alaşehir Belediyesi, ilçe genelindeki birçok mahallede yol bakım ve onarım çalışmalarının devam ediyor.Fen İşleri ekipleri Çarıkbozdağ Mahallemize 12.000 m2lik kilit parke döşeme çalışmalarına başladı.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban: "Kış sezonunun yaklaşmasından dolayı yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına birçok alanda bakım ve onarım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarla vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden Cafer Akpınar, eskiden bu yolda çamurdan geçemezdik çocuklarımız okula giderken çok zorlanıyordu ama şimdi yollarımız çok güzel oldu. Gökhan Başkanımızdan Allah razı olsun dedi.