Çamlıbel Mahallesine Düğün Salonu Hayırlı Olsun

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çamlıbel Mahallesinde yapılan düğün  salonunun yapımı tamamlandı.Alaşehir Belediyesi tarafından Çamlıbel Mahallesinde inşa edilen 250 m2lik düğün salonunun yapımı tamamlandı.Kırsal mahallelerimizden Çamlıbel Mahallesinde, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan düğün salonunu için vatandaşlar Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a çok teşekkür etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve yaşadıkları yerde tüm ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çalışmalarını yürütüyor.

Çamlıbel Mahalle Sakinlerinden Mehmet İlban:" Gökhan Başkanımızdan düğün salonu istedik.Allah razı olsun ekipleri gönderdi çalışmalar başladı. Gökhan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.Sağ olsun Başkanımız var olsun Başkanımız.