BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ İLE EL ELE TÜRKMEN MAHALLEMİZDE DEĞİŞİM TAMAMLANDI..." İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ALAŞEHİRİMİZ..."

Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile el ele başlattığımız hizmet seferberliği kapsamında, Türkmen Mahallemizdeki kilit parke çalışmalarımızı tamamladık.

Türkmen Mahalle Muhtarımız Murat Atılgan,
Ziraat Odası Başkanımız Necdet Türk ve Birim Müdürlerimiz ile birlikte, tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinlerimizle sohbet ettik.

Çalışmalarımızda desteklerini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eder, çalışmalarımızın Türkmen Mahalle Muhtarımız Murat Atılgan ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim.