BIR KAPAK BIR CAN KAMPANYASINA DESTEK

İMKM Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarında topladıkları mavi plastik kapakları Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne teslim ederek, örnek bir davranış...

İMKM Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarında topladıkları mavi plastik kapakları Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim ederek, örnek bir davranış sergiledi.
İMKM Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri topladıkları mavi kapakları Zabıta ekiplerine teslim etti. İMKM Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nejat Acar , "Alaşehir  Belediyesinin mavi kapak kampanyasına verdiği desteği yakından takip ediyoruz. Öğrenci sirkülasyonunun olduğu okulumuzda da geri dönüşüm malzemelerini karınca kararınca toplamaya gayret ediyoruz."

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, İMKM Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin topladığı kapaklar Alaşehir Engelliler Dayanışma Derneğine teslim edildi. Kampanya ile mavi kapaklar toplanarak sokak hayvanlarının barınma, su ,mama vb ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor.