Belenyaka Mahallemizde Yol İyileştirme Çalişması

Alaşehir belediyesi Fen işleri Ekiplerin ilçe genelinde ve mahallelerde düzenli olarak bozulan yollarda sık sık asfaltlama ve yol düzenleme  çalışması yaptığını ve bugünde ekiplerimiz Belenyaka mahallesinde olduklarına bildiren fen işleri ekipleri.Çalışmalarımızı kısa sürede bitirip program doğrultusunda her mahalleyi eşit hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda  Alaşehir bağlı 87 mahallemize yetişmeye çalıştıklarını bildirdiler.

Alaşehir  Belediye Başkanı  Dr. Gökhan Karaçoban  muhtarlıkların ve vatandaşların taleplerini öncelik ve önem sırasına göre değerlendirerek Fen işleri ekiplerinin çalışma yaptıklarını belirterek, “Bu anlamda ekiplerimiz gerek yol iyileştirme gerekse de yol açma çalışmalarına devam ediyor. Diğer yandan şehir merkezinde imarlı alanlarda da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından devam ediyor.” dedi.