Belediyespor İlk Yarıyı Lider Tamamladı 2-0

Belediyespor ilk yarıyı lider tamamladı 2-0

Manisa Süper Amatör Küme B Grubunda play –off mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor ligde ilk yarının son maçında kendi sahasında uzun süre on kişi oynadığı karşılaşmada   Sartspor’u   Necmettin ve Soner’in attığı gollerle 2-0 yenerek ligin ilk yarısını lider tamamladı.

Belediyespor ligin ilk yarısının son maçını galibiyetle kapattı. Manisa Süper Amatör Küme B Grubunda son haftalarda aldığı farklı galibiyetlerle dikkat çeken ve grubunda lider durumda bulunan Alaşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında ilk yarının son maçında Sartspor’u 2-0 yenerek ligin ilk yarısını grubunda 24 puan lider tamamladı.

MAÇTAKİ ÖNEMLİ ANLAR

Maça iki takımda oldukça düşük tempoda başlarken, maçın ilk on beş dakikalık bölümü orta saha mücadelesinde geçildi. Maçın 15. dakikasından sonra rakibine göre biraz daha hareketlenen ekibimiz maçtaki ilk ciddi pozisyonunu 18. dakikada buldu. Bu dakikada gelişen bir atakta korner kazanan ekibimiz, korner atışında ceza sahasında karambol oluştu. Karambolde topa en son müdahale eden Recep müsait pozisyonda topu auta attı. Maçtaki ataklarını sürdüren sarı – siyahlı ekibimiz 22. dakikada maçın oyundan çıkana kadar en etkili ismi olarak görülen Feyyaz’ın defansın arkasına attığı güzel pasta ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Necmettin’in şutunda top direkten döndü. Maçtaki baskısını sürdüren takımımız aradığı golü maçın 30. dakikasında Necmettin ile buldu. Bu dakikada atılan güzel bir ara pasla kaleciyle karşı karşıya kalan Necmettin topu plase bir vuruşla kalecinin sağından ağlara göndererek maçta takımımızı 1-0 öne geçirdi. Maçtaki üstün oyununu sürdüren takımımız 45. dakikada ceza sahasına soldan yapılan ortada oluşan karambolda üç futbolcumuz topu ağlara gönderemeyince maçın ilk yarısı ekibimizin 1- 0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısının hemen başında Feyyaz bir ikili mücadelede ikinci sarıdan kırmızı kart görünce takımımız maçta 10 kişi kaldı. Maçta on kişi kalmasına rağmen rakibi karşısında üstün oyununu sürdüren ekibimiz 55. dakikada gelişen bir atakta Necmettin şutunda top kalecide kaldı. Maçın 65. dakikasında takımız maçta 2-0 öne geçti. Bu dakika rakip savunmaya yaptığı presle topu kazana Soner güzel çalımlarla ceza sahasına girerek attığı şut da topu rakip ağlara bıraktı. Bu dakikadan sonra iki farklı skor avantajıyla daha kontrollü bir oyun sergileyen takımımız maçın uzatma dakikalarında Soner’in güzel çalımlarla ceza sahasına girerek attığı şut direkten dönünce maç ekibimizin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Böylece ekibimiz aldığı bu üç puanla grubunda ilk yarıyı topladığı 24 puanla lider tamamladı.

MANİSA SÜPER AMATÖR KÜME B GRUBU 9. HAFTA TOPLU SONUÇLARI VE PUAN DURUMU

Alaşehir Bld.- Sart 2-0, Kula – Durasılı 1-9, Ahmetli – Sarıgöl 2-3, İstasyon- Emir 1-1, Salihli – Gölmarmara 1 -2

Sıra No

TAKIMLAR