Belediye’nin Yaz Spor Okulları Başlıyor

Alaşehir Belediyesi’nin Yaz Spor Okulu kayıtları devam ediyor. Başvuruların Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılabileceğini belirten Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, bu yaz döneminde futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında kursların verileceğini söyledi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, gençliğe büyük önem verdikleri için Yaz Spor Okulunu açtıklarını ve fırsat buldukça da kurs öğrencilerini ziyaret edeceklerini söyledi. Karaçoban, “Geçen yıl 15 Haziran da başlayan ve 25 Ağustos’ta sona eren Yaz Spor Okulu futbol kursunda değişik kategorilerde toplam 158 öğrenci eğitim aldı. Diğer branşlarda da 120 öğrenci kursları başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı. Bu yaz döneminde futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında kurslar verilecek.”dedi.

KARAÇOBAN: GENÇLİĞİMİZE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Alaşehir’in yetenekli gençlere sahip olduğunu da belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Bu sezon 21 Haziranda başlayacak ve 31 Ağustos’ta sona erecek yaz okulu süresince bu öğrenciler arasından yetenekli olanları seçiliyor ve onlara lisans çıkartarak Türk sporuna kazandırıyoruz. Bizim yaz okulunda yetişmiş ve bugün 2. ve 3. lig takımlarında oynayan birçok öğrencimiz var. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize büyük önem veriyoruz. Bu tür organizasyonları her yıl yapmayı hedefliyoruz.”şeklinde konuştu.