Belediyeden 6 Köye Oyun Grubu

BELEDİYE'DEN 6 KÖYE OYUN GRUBU

Alaşehir Belediyesi, büyükşehir yasası çerçevesinde 30 Mart 2014 tarihinden itibaren mahalle statüsüne dönüşecek olan mevcut köylerde hizmet ve yatırımlarını sürdürüyor. Bu güne değin birçok köye altyapı, kaldırım düzenlemesi, sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiren ve çeşitli malzeme yardımında bulunan belediye yönetimi, 6 köye de çocuk oyun grubu yerleştirdi.

Sıra dışı belediyecilik hizmetleri ile hizmet rekorları kıran Alaşehir Belediyesi, mevcut köylerde hizmet ve yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Bu güne değin birçok köye altyapı, kaldırım düzenlemesi, sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiren ve malzeme yardımında bulunan belediye yönetimi, Delemenler, Kasaplı, Çakırcaali, Azıtepe, Osmaniye ve Badınca köylerine de çocuk oyun grupları monte etti.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Çocuk oyun gruplarının Delemenler, Kasaplı, Çakırcaali, Azıtepe ve Badınca köylerinde okul bahçelerine ve Osmaniye köyünde de köy meydanına monte edildiğini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, mevcut kasaba ve köylere yapılan her türlü yatırım ve hizmetlerin belediye bütçesinden yapıldığını söyledi. Köylerin son yıllarda hizmet ve yatırım açısından ihmal edildiğini gözlemlediklerini de ifade eden Karaçoban, "İmkânlar ölçüsünde köylerimizin ve kasabalarımızın öncelikli sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Köy muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda gerekli hizmet ve yatırımlar belli bir plan ve program doğrultusunda köylerimize ulaştırıyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımızın tezahürü olarak hizmetlerimizden çocuklarımız da nasiplensin istedik. Bu minvalde; Delemenler, Kasaplı, Çakırcaali, Azıtepe, Osmaniye ve Badınca köylerine de çocuk oyun grupları monte ettik. Köylülerimize hayırlı olsun."dedi.