Belediyeden 2013 Yılı Yatırımlarına Dev Bütçe

ALAŞEHİR BELEDİYESİ, 2013 YILI YATIRIMLARI İÇİN DEV BİR BÜTÇE AYIRDI. YAPILACAK HİZMET VE YATIRIMLARA 17,5 MİLYON (TRİLYON) TL HARCANACAK. BELEDİYE BAŞKANI DR. GÖKHAN KARAÇOBAN, 2013 YILININ ‘YATIRIM YILI’ YANİ ‘PROJELER YILI’ OLACAĞINI SÖYLEDİ

Alaşehir Belediyesi’nin ilçe merkezinde başlattığı alt ve üstyapı yatırımları için 2013 yılına da dev bütçe ayrıldı. 2012 yılında hizmet ve yatırımlarda rekor kıran belediye yönetimi, bu yıl söz konusu yatırımlara 17,5 Milyon (Trilyon) TL kaynak belirledi. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, hizmet ve yatırımların 2013 yılında da devam edeceğini söyledi.

Yerel yöneticiler olarak ilk işlerinin vatandaşların günlük hayatını rahat bir şekilde sürdürmelerini sağlamak olduğunu belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerin unutulmasına engel olacak faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bizim işimiz hizmet üretmek. Vatandaşa hayırlı hizmetler sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Mesaimizin tamamını çok daha güzel bir Alaşehir’e ulaşmak için harcıyoruz. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşamaları için yeni alanlar inşa ediyoruz. “dedi.

KARAÇOBAN: BU YILIN YATIRIMLARINA 17,5 MİLYON TL KAYNAK AYIRDIK

Hizmet ve yatırımlara 2013 yılında da kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Başkan Karaçoban, “Bu yılın yatırım ve hizmetlerine 17,5 Milyon (Trilyon) TL kaynak ayırdık. 2013 yılı Alaşehir için ‘YATIRIM YILI’ yani projelerin hayata geçeceği yıl olacak. Altyapı ve üst yapı çalışmalarına 9 milyon harcamayı planladık. Geride kalan 8,5 milyon TL ile de dev projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bunlardan sadece biri ‘KENT MEYDANI’ projesidir. 42 bin metre karelik alanda revizyon çalışması gerçekleşecek. Cumhuriyet Meydanıyla kesişen 7 ana arter prestij yol ağları da proje kapsamında revize yapılacak, altyapı hizmetleri tamamlanacak.”şeklinde konuştu.