Belediye Üst ve Alt Yapı Çalışmalarını Ara Vermeden Sürdürüyor

Alaşehir Belediyesi Alaşehir’in alt yapı sorununu tamamen çözmek için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Belediye son olarak Menderes Mahallesi, İtfaiye karşısındaki Fırat caddesindeki ve Anadolu lisesi bahçesindeki çalışmaları da tamamladı.

Alaşehir Belediyesi kış aylarının yaklaştığı bu günlerde üst yapı ve alt yapı çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Belediye son olarak Menderes Mahallesi, İtfaiye karşısındaki Fırat caddesindeki, Menderes mahallesi ve Anadolu Lisesi bahçesindeki çalışmaları da tamamladı. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 2012 yılı asfalt sezonunda belediye imkânlarıyla 74 sokak ve caddede asfaltlama çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

KARAÇOBAN: HEDEFİMİZ ALAŞEHİR’İN ALT YAPI SORUNUNU TAMAMEN ÇÖZMEK

Alaşehir Belediyesi Alaşehir’in alt yapı sorununu tamamen çözmek için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Belediye son olarak Menderes Mahallesi, İtfaiye karşısındaki Fırat caddesindeki, Menderes mahallesi ve Anadolu Lisesinin bahçesindeki çalışmaları tamamlandı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, tüm gayretlerinin Alaşehir’i daha yaşanılır bir şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Karaçoban,”Yaz aylarının başlarından beri Alaşehir’in birçok bölgesinde aynı anda yürüttüğümüz alt yapı çalışmalarında çok büyük mesafeler kat ettik.

Kış aylarının yaklaştığı bugünlerde Menderes Mahallesinde Fırat Caddesi ile Akıncılar Sokak arası ve devamı fazilet sokağa kadarki kısmında 220 metrelik alanın alt yapısı, yağmur drenaj ve asfaltlama, İtfaiye karşısındaki Fırat caddesine cepheli 50 m uzunluğundaki park alanı ve otopark düzenlemesi ve Alaşehir Anadolu lisesinin 50x22 ebatlarındaki bahçesinde turatuvar bordür çalışması yapılıp asfaltlama çalışması tamamlandı. Ayrıca Menderes mahallesinde Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunun üzerinden geçen yolun üst kaplamasını kaldırılarak alt yapısını tamamen yenileyerek asfaltlama çalışmasını en kısa süre de yapacağız. Bu çalışmalarla beraber Alaşehir’in 74 sokak ve caddesinde asfaltlama çalışmasını tamamladık. Birçok sokak ve caddenin de altyapısını yeniledik.“dedi.