Belediye Çalışıyor Park Ve Bahçeler Güzelleşiyor

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla Alaşehir Belediyesi’nin ilçe genelindeki hummalı çalışmaları halkın takdirini kazanıyor. Alaşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından beğeni ve takdir toplarken, belediye ekipleri vatandaşın en iyi hizmeti alabilmeleri için ellerinden gelen hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Alaşehir’in kent estetiği bakımından daha da güzelleşmesi için Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Ekibi çiçek dikimi, ot yolma, sulama ve havuz temizliğini sürdürüyor. Yapılan çalışmalar için Alaşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar ise çalışmalarla Alaşehir’in park ve bahçelerinin adeta botanik bahçesine döndüğünü belirtti.