Belediye Başkanı V. Hasan Alıcı, Pazar Yerinde İncelemelerde Bulundu

Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan ALICI, sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalı Pazaryeri'ni ziyaret ederek, hali hazırda yer darlığından dolayı açıkta satış yapılan yerlerde ki pazarcı esnaflarının yanı sıra vatandaşlarla görüştü.

Haftanın diğer günlerinde ilçenin çeşitli semtlerinde kurulan pazarların haricinde yalnızca Salı günleri hizmet veren Alaşehir Belediyesi’ne ait Kapalı Pazaryeri'ni dolaşan Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı’ya Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Adnan IŞIK ile Zabıta Müdürü Erol KACAR  ve Pazaryerleri Sorumlusu Zabıta Komiseri Şerif SOLMAZ eşlik etti.

Pazarcı esnafının taleplerini dinleyen Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan ALICI, vatandaşlarla da sohbet etti. Bazı vatandaşlar Başkan Vekili Hasan Alıcı’ya standlarla ilgili sorunlarını bildirirken, ihtiyaçtan ötürü taşınması düşünülen ve eski terminal alanında inşasına karar verilen  pazaryeri projesi hakkında dilek ve temennilerini ilettiler.

Yeni pazaryeri projesinden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, modern kapalı pazaryerinde ki ekstra donatılardan dolayı da Belediye Başkan Vekili Hasan ALICI’nın şahsında emeği geçen bütün herkese teşekkür ettiler.