Başkanlar Zirvesi Kavaklıdere Belediyesi'nin Ev...

Başkanlar zirvesi Kavaklıdere Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldı.

Alaşehir merkez ve belde belediye başkalarının ve İlçe kaymakamının belli aralıklarla bir araya geldikleri yemekli toplantıların bu seferki bölümü Kavaklıdere Belediye Başkanı Tahsin Sönmez’in ev sahipliğinde yapıldı. Bu ayki buluşma Cadde Cafe’de gerçekleşti.

Belediye Başkanları toplantısı yapıldı. Alaşehir merkez ve belde belediye başkalarının ve İlçe kaymakamının belli aralıklarla bir araya geldikleri yemekli toplantıların bu seferki bölümü Kavaklıdere Belediye Başkanı Tahsin Sönmez’in ev sahipliğinde yapıldı. Cadde Cafe’de yapılan yemekli toplantıya Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kavaklıdere Belediye Başkanı Tahsin Sönmez, Killik Belediye Başkanı Halil Kara, Piyadeler Belediye Başkanı Ali Demir, Yeşilyurt Belediye Başkanı Veli Doğan ve Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Ok katıldı.

Toplantının gündeminde Büyükşehir yasası ve Alaşehir merkez ve belde belediyelerinin icraatları vardı. Toplantıda Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Alaşehir merkezde yaptığı çalışları anlatırken belde belediye başkanları da kendi beldelerinde yaptıkları icraatları toplantıya katılan ilçe kaymakamı ve belediye başkanlarına anlattılar.

SÖNMEZ: TOPLANTININ İLÇEMİZE FAYDALI SONUÇLARI OLACAKTIR

Toplantının ev sahipliğini yapan Kavaklıdere Belediye Başkanı Tahsin Sönmez, gazetemize yaptığı açıklamada fikir alışverişinde bulunan bu toplantıların faydalı sonuçları olduğunu söyledi. Sönmez, ”Belli aralıklarla kaymakamımızın da katılımıyla Alaşehir merkez ve belde belediye başkanları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğumuz toplantıların bu seferki bölümüne Kavaklıdere belediyesi olarak biz ev sahipliği yaptık. Bu toplantılarda belediye başkanı arkadaşlarımız yaptıkları icraatlarını ve karşılaştıkları sorunları anlatarak fikir alış-verişinde bulunuyorlar. Bu gibi toplantıların ilçemiz adına çok faydalı sonuçları olacağına inanıyorum. Yemeğe katılan mevki taşlarıma da teşekkür ediyorum.” dedi.