Başkanlar Kula'da Bir Araya Geldi

Başkanlar Kula'da bir araya geldi

Her ay düzenli olarak yapılan 'Başkanlar İstişare Toplantısı' Kula Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın, Salihli, Turgutlu, Selendi ve Sarıgöl Belediyelerinin başkanlarının katılımı ile yapılan toplantıda fikir alış verişinde bulunuldu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Yavaş'ın ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'un katılımı ile her ay mutat olarak yapılan 'Başkanlar İstişare Toplantısı' Kula Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 6 ilçe belediye başkanları toplantıda fikir teatisinde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 6 ilçenin belediye başkanları her ay bir ilçede bir araya geldiklerini ve belediyecilik hizmetlerini değerlendirdiklerini söyledi. Karaçoban, bu ayın ev sahipliğini üstlenen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a da teşekkür etti.