Başkan Vekili Alıcı 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Etkinliklerini Katıldı

Alaşehir belediye başkan vekili Hasan alıcı Çanakkale zaferimizin 103. yıldönümü programını katıldı

Cumhuriyet ve demokrasi meydanında çelenk koyma ile başlayan program Şehitlikteki tören ile devam etti.Törene Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçkun,Garnizon Komutanı Ali İsmail Elalmış  Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız katıldı.

18 Mart Çanakkale zaferinin 103. yıldönümünde  canlarını hiçe sayarak şehit düşen asker ailelerimizi unutulmadıklarını hatırlatmak için bu anlamlı günde ziyarette bulunuldu.

Alaşehir Belediye Başkanı adına Başkan vekili Hasan Alıcı Uluderbent mahallesindeki şehit ailesi Mehmet karabulut'a Dağhacıyusuf mahallesindeki Altındağ Soyaslan'a Girelli Mahallesindeki Fatmana Şimşek'i Beş eylül mahallesi Hayriye Alkan'a ve son olaraktan Fatih Mahallesi Galip Kara'yı ziyarette bulundu, ziyaret esnasında Hasan Alıcıya Zabıta müdürü Erol Kacar, Kültür sosyal işler müdürü Sedat Dikce ve Gaziler derneği başkanı Osman Saraç eşlik etti.