
-
ALAŞEHİR BELEDİYESİ İLE 5 BİN VATANDAŞ ÜCRETSİZ TİYATRO KEYFİ YAŞADI
-
ALAŞEHİR’İN KAVŞAĞINDA SONA GELİNDİ
-
ALAŞEHİR BELEDİYESPOR’DA ADIM ADIM ŞAMPİYONLUKLARA
-
BAŞKANIMIZ ALİ UÇAK’TAN SEVGİLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET
-
ALAŞEHİR MARKA ŞEHİR OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
-
ALAŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ OTOPARKI HİZMETE AÇILDI
-
BAŞKAN ALİ UÇAK’TAN BİR MÜJDE DAHA !
-
Yeşilyurt’un 40 Yıllık İçme Suyu Altyapısı Yenileniyor
-
ORGANİZE SERA BÖLGESİ ALAŞEHİR’İMİZE HAYIRLI OLSUN
-
Baklacı Mahallesi’ne Yeni Kanalizasyon Hattı
-
İstasyon Mahallesi’nde Izgara Çalışması
-
KAVAKLIDERE’DE DERE TEMİZLİK VE BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibinin büyük destekleriyle Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yapımı tamamlanan ışıklı ve müzikli havuz vatandaşların hizmetine açıldı.
SULARIN RENKLİ DANSINI İLGİYLE İZLEDİLER
Alaşehir’in gözbebeği Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmaları tamamlandı. Meydan havuzunda yürütülen havuz genişletme, ışıklandırma ve ses sistemi çalışmalarının tamamlanmasının ardından, ışıklı ve müzikli havuz sistemi vatandaşların coşkulu ilgisiyle hizmete açıldı. Açılışın ardından süs havuzunun başında toplanan vatandaşlar, arka fondaki müzik eşliğinde suların renklerle dansını ilgiliyle izlediler. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak da, vatandaşlarla birlikte havuzdaki ışıklı gösteriyi izlemeyi ihmal etmedi.
“CENGİZ ERGÜN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM”
Açılışta konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak,” Meydanımızda bulunan havuz modern bir tasarım ve teknolojik donanımlarla hazırlanarak bayramın ikinci gününde vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Vatandaşlarımızın, özellikle çocuklarımızın ilgisi bizleri de çok mutlu etti. Başta her projemizde olduğu gibi bu projemizde de bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkürlerimi sunar, ışıklı ve müzikli havuzumuzun tüm Alaşehirlilerimize hayırlı olmasını dileriz. Tüm vatandaşlarımıza keyifli seyirler dilerim” ifadelerini kullandı.
Eklenme Tarihi : 23.08.2018 13:30:52