Başkan Karaçoban, Pazar Esnafını Gezdi

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Süleyman Demirel Bulvarı üzerine kurulan Salı pazarını gezdi, esnaf ve alış-veriş için pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaf ve halk gezilerini sürdüren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, bu kez "salı pazarı" olarak bilinen semt pazarını ziyaret ederek, pazarcılar ve alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcıların ve halkın şikayet ve isteklerini dinleyen Başkan Karaçoban, Alaşehir ve Alaşehirliler için başlattıkları çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Alaşehir’in hızla gelişen ve büyüyen büyük bir ilçe olduğunu söyleyen Karaçoban, “İlçe’nin sıkıntılılarını bir bir çözüyoruz. Belediyecilik hizmetlerimize altyapı ve yol çalışmaları ile başladık. Pazar yerinin ve esnaflarımızın bazı sıkıntılarının olduğunu biliyoruz.”dedi.

Başkan Karaçoban, pazar ziyareti sırasında çocuklara ayrı bir ilgi gösterirken, esnafa peynir, çökelecek, tereyağı, salça, pirinç, bulgur gibi yiyeceklerin açıkta satılmaması, üstlerinin örtülmesi uyarılarında bulundu ve esnaf tarafından kendisine ikram edilen çayı da yudumladı.

Başkan Karaçoban’ın Salı Pazarı ziyaretine; Belediye Meclis Üyesi Hasan Alıcı, Zabıta Müdürü Mustafa Aksakal ve Pazar yeri zabıtası da eşlik etti.