BAŞKAN KARAÇOBAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KARAÇOBAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ;

Muhtarlar derneği Başkanı Şevket Çömçömoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Muhtarlar günü nedeni ile Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı Alaşehir Belediyesi Meclis salonunda ziyarette bulundu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban” Alaşehirli mahalle Muhtarlarından oluşan bir heyeti Belediye Meclis salonunda ağırladık, Bugün siz değerli mahallelerimizi temsil etme yetkisine sahip mahalle Muhtarlarımızın günü. Her biriniz kendi bölgelerinizin liderisiniz Yerel yönetim ile Halkımızın arasında köprü gibi bir göreviniz var, Siz değerli Muhtarlarımızın bu özel gününüzü kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

muhtarlarla_bir_araya_geldi-1muhtarlarla_bir_araya_geldi-2muhtarlarla_bir_araya_geldi-3