Başkan Karaçoban Gönüllerde Taht Kurdu

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Çarıktekke Mahallesi  ziyaretinde vatandaşlarımızın sorunları dinleyip gerekli çalışmalar için talimatlarını birimlere verdi..Başkan Karaçoban'ın talimatlarıyla çalışmalara başlayan Fen İşleri ekipleri, Çarıktekke Mahallesinde çalışmalara başladı.

Yaptığı çalışmalarla vatandaşlarımızın takdirini toplayan Alaşehir Belediyesi, çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor.Çalışmalarına merkez ve kırsal mahallelerde eş zamanlı devam eden ekipler, Çarıktekke Mahallesine dev bir hizmet götürüyor.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Çarıktekke Mahallesinde Satih Kaplama çalışmalarına başladı.

Çalışmaları izleyen Çarıktekke Mahalle muhtarı Kazım Topak: " Allah Gökhan Başkandan razı olsun.Başkanımıza  sorunlarımızı anlattık sağ olsun hemen harekete geçti.Ekipler gece gündüz çalışıyor.Gökhan Başkamızın her zaman yanındayız". dedi.